Säästötili

Instabank tarjoaa kaksi säästämisen tuotetta: säästötilin ja korkeakorkoisen säästötilin!

Voit avata säästötilin helposti muutamassa minuutissa. Voit hakemusta täyttäessäsi valita
avaatko tavallisen säästötilin vai korkeakorkoisen säästötilin.

Instabank kuuluu Norjan talletussuojan piiriin ja saat talletuksillesi suojan 100 000 euroon asti. Talletussuoja on pankkikohtainen, ei tilikohtainen.

Tee arjestasi kannattavampaa säästämällä!

Säästötilimme tarjoaa monia etuja.

Saat säästötilille 0,90 % koron ensimmäisestä eurosta aina 100 000 euroon asti.

Tilillä ei ole nostorajoituksia eikä määräaikaa.

Tavallinen säästötili sopii säästäjälle, joka arvostaa eniten joustavuutta ja haluaa tarvittaessa nostaa varoja säästötililtään vapaasti.


Avaa säästötili

  Lisäetua tavoitteelliselle säästäjälle!

  Ota hyöty irti kilpailukykyisestä talletuskorosta.

  Saat korkeakorkoiselle säästötilille 1,05 % koron ensimmäisestä eurosta aina 100 000 euroon asti.

  2 maksutonta nostoa kalenterivuodessa.

  Korkeakorkoinen säästötili sopii tavoitteelliselle säästäjälle, jonka ei tarvitse tehdä monia nostoja säästötililtään kalenterivuoden aikana.


  Avaa korkeakorkoinen säästötili

   Onko toiveenasi kannattavampi arki?

   Aloita säästäminen meillä – saat yhden markkinoiden parhaimmista koroista. Säästötilin avaaminen vie vain pari minuuttia.
   • Täytä hakulomake verkkosivuillamme

    Hakemuksen lähettäminen on nopeaa ja helppoa

   • Saat vastauksen välittömästi

    Saat sähköpostiisi vahvistuksen ja linkin sähköistä allekirjoitusta varten

   • Allekirjoitus

    Säästötilisopimus allekirjoitetaan pankkitunnuksilla. Voit aloittaa säästämisen saman tien!

    Säästötili

    Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

    Säästötili – korko 100 000 euroon asti 0,90 %

    Näin säästötili toimii

    • Ei nostorajoituksia tai nostomaksuja
    • Ei tilinhoitomaksuja
    • Ei määräaikaa tai minimirajaa talletuksille
    • Säästötilisopimus allekirjoitetaan pankkitunnuksilla
    • Instabank kuuluu Norjan talletussuojan piiriin ja saat talletuksillesi suojan 100 000 euroon asti. Talletussuoja on pankkikohtainen, ei tilikohtainen.

     Korkeakorkoinen säästötili

     Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

     Korkeakorkoinen säästötili – korko 100 000 euroon asti 1,05 %

     Näin korkeakorkoinen säästötili toimii

     • Saat korkeakorkoiselle säästötilille 1,05 % koron ensimmäisestä eurosta aina 100 000 euroon asti

     • 2 maksutonta nostoa kalenterivuodessa

     • Säästötilisopimus allekirjoitetaan pankkitunnuksilla

     • Instabank kuuluu Norjan talletussuojan piiriin ja saat talletuksillesi suojan 100 000 euroon asti. Talletussuoja on pankkikohtainen, ei tilikohtainen.

      Korkeakorkoinen säästötili – usein kysyttyä!

      Säästötilityypit eroavat toisistaan vain saamasi koron ja maksuttomien nostojen lukumäärän suhteen.

      Tavalliselta säästötililtä voit tehdä rajattomasti maksuttomia nostoja, kun taas korkeakorkoiselta säästötililtä voit tehdä 2 maksutonta nostoa kalenterivuodessa.

      Kyllä, sinulla voi samanaikaisesti olla sekä tavallinen säästötili että korkeakorkoinen säästötili Instabankissa. Näet molempien tiliesi tiedot omilla sivuillasi Instabankin nettipankissa.

      Ei edellytä, mutta voit tallettaa Instabankin korkeakorkoiselle säästötilille varoja aina 100 000 euroon asti.

      Instabankilla on tarjonnassaan kaksi erilaista säästötilituotetta: tavallinen säästötili 0,90 % talletuskorolla ja korkeakorkoinen säästötili 1,05 % talletuskorolla. Korkeakorkoiselta säästötililtä voi tehdä enintään 2 maksutonta nostoa kalenterivuodessa.

      Instabank tarjoaa korkeakorkoisen säästötilin ainoastaan kampanjatuotteena.

      Sinulla voi olla samaan aikaan Instabankissa sekä tavallinen säästötili että korkeakorkoinen säästötili. Säästötilien välinen suorasiirto ei valitettavasti vielä onnistu, joten sen vuoksi maksusiirrot tulee tehdä toisen pankin kautta. Nostat siis ensin haluamasi varat pois säästötililtäsi toiseen pankkiin ja maksat talletuksen uudella tilisiirrolla korkeakorkoiselle säästötilillesi. Molemmilla säästötileillä on yksilölliset viitenumerot. Säästötilin viitenumero tulee ilmoittaa aina tilisiirron viitekentässä (ei viestikentässä) talletuksia tehtäessä.

      Ei, Instabankin korkeakorkoisella säästötilillä ei ole ennalta määrättyä kiinteää talletusaikaa.

      Kun olet käyttänyt kalenterivuodelle saamasi 2 ilmaista nostoa, veloitetaan jokaisesta ylimenevästä nostosta nostomaksuna 1 % noston kokonaissummasta.

       Säästötili – usein kysyttyä!

       Säästötilit ovat pankkitilejä, jotka on tarkoitettu säästämiseen. Säästötilille tallettamasi varat kerryttävät korkoa, joka maksetaan tilille vuosittain. Säästötilin idea on pitää säästettäväksi tarkoitetut rahat erillään jokapäiväiseen käyttöön tarkoitetuista varoista, jotka talletetaan normaalisti käyttötileille.

       Ylimääräisiä säästöjä ei kannata säilöä säästöpossuun, vaan sijoittaa tai tallettaa ne, jolloin saat tuottoa säästöillesi. Säästötili tarjoaa paremman tuoton talletuksillesi kuin tavallinen käyttötili. Säästötilin avaaminen on helppo ratkaisu säästämisen aloittamiseen eikä se vaadi paljon tietoa talousasioista, toisin kuin esimerkiksi osakesijoitukset. Instabankissa talletettavalle summalle ei ole minimirajaa emmekä veloita maksuja nostoista tai tilisiirroista. Et siis joudu maksamaan ylimääräisiä kuluja, ja voit säästää juuri niin paljon tai vähän kuin haluat.

       Tarjoamme yhden markkinoiden parhaimmista koroista. Säästötilin korko on 0,8%. Korko on kiinteä, joten tiedät tarkasti etukäteen, paljonko saat talletuksellesi tuottoa. Mitä enemmän talletat tilille rahaa, sitä enemmän keräät korkoa. Huomaathan, että saat säästötilillä oleville talletuksillesi korkoa myös aiempina vuosina kertyneille koroille.

       Mietitkö, miten voit laskea säästötilin tuotto-odotuksen tai mikä on hyvä säästötilin korko? Laskuri auttaa selvittämään koron vaikutusta tuottoon. Netissä on useita korkolaskureita, joilla voit laskea, paljonko korko kerryttää talletuksellesi tuottoa tietyssä ajassa ja miten talletettu summa vaikuttaa saamaasi tuottoon.

       Tekemilläsi talletuksilla ei ole määräaikaa eikä tilillä nostorajoituksia. Voit siis koska tahansa nostaa talletuksia pois tililtäsi. Tämä on merkittävä etu verrattuna esimerkiksi määräaikaistileihin, joille rahat talletetaan määräajaksi, jonka aikana rahoja ei voi nostaa tililtä pois.

       Säästötili on mainio vaihtoehto kaikille, jotka haluavat saada varmaa tuottoa säästöilleen ilman riskiä rahojen menettämisestä. Kun haluat olla varma, että sijoittamasi rahat ovat käytössäsi tulevaisuudessakin, on säästötili erinomainen ratkaisu. 

       Kuka tahansa voi avata säästötilin – myös työttömät sekä maksuhäiriömerkinnän omaavat henkilöt. Tarvitset ainoastaan pankkitunnukset tilin avaamista varten. Talletettavalle summalle ei ole minimirajaa, joten pääset alkuun pienilläkin säästöillä.

       Kuukausittain on hyvä laittaa säästöön vähintään 10 prosenttia tuloistasi. Jos haluat turvata taloudellisen tilanteesi esimerkiksi työttömyyden varalta, on säästössä hyvä olla summa, jolla pystyt kattamaan 6-24 kuukauden kiinteät menosi.

       Tärkeintä on kuitenkin säästämisen aloittaminen. Kun olet avannut tilin ja tehnyt sille muutaman talletuksen, löydät nopeasti sinun tuloillesi ja rahankäytöllesi sopivan tavan säästää, ja säästämisestä tulee pian rutiini. Aloita siis säästäminen heti ja avaa säästötili. Korko alkaa kerryttää varallisuuttasi huomaamattasi.

       Hinnasto

       Avausmaksu – 0 euroa
       Tilinhoitomaksu – 0 euroa
       Nostot tililtä – 0 euroa
       Lopetusmaksu – 0 euroa

       Säästötilit ovat Suomessa suosittuja. Kenties sinullakin on jo säästötili? Korko vertailu pankkien välillä paljastaa suuria eroja. Markkinoilla tällä hetkellä vallitsevasta historiallisen alhaisesta korkotasosta johtuen perinteisten pankkien tarjoamat korot ovat lähes nollan tuntumassa. Instabank sen sijaan tarjoaa 0,8% koron ensimmäisestä eurosta alkaen. Kannattaa siis tarkistaa oman pankkisi tarjoaman säästötilin korko ja siirtää talletuksesi paremmin tuottavalle tilille.

       Säästämisen aloittaminen on helppoa ja vie vain pari minuuttia. Sinun ei tarvitse kuin avata säästötili ja tallettaa sille rahaa. Täytä hakulomake sivuillamme ja saat sähköpostiisi vahvistuksen välittömästi. Vahvistuksessa on linkki sähköistä allekirjoitusta varten. Allekirjoita sopimus pankkitunnuksillasi ja aloita säästäminen heti!

       Korkotuotto on pääomatuloa, josta maksetaan veroa Suomessa. Säästötiliasiakkaan on itse ilmoitettava saatu korkotuotto veroviranomaisille maalis-huhtikuussa tulevalla veroilmoituksella. Tarkempia lisätietoja korkotulon verotuksesta löydät Verohallinnon verkkosivuilta www.vero.fi

        Laina

        Lainamme sopii sinulle, joka haluat vapauden valita.

        Hae tästä

        Verkkopankki

        Kirjautumalla verkkopankkiin saat lisätietoa lainastasi

        Kirjaudu

        Lainojen yhdistäminen

        Tarjoamme jälleenrahoitusta lainoillesi.

        Hae tästä