Avoimet työpaikat

Asiakaspalvelutyöntekijä (osa-aikainen)

Instabankin asiakaspalvelutiimi vastaa pankin päivittäisistä ydintoiminnoista.

Instabank laajentaa Oslossa toimivaa asiakaspalvelutiimiään onnistuneen Suomen markkinoille lanseerauksen jälkeen. Etsimme parhaillaan osa-aikaisen asiakaspalvelijan tehtävään henkilöä, joka voisi työskennellä 10-20 tuntia viikossa iltapäivävuorossa.

Monipuolisiin työtehtäviisi tulee kuulumaan muun muassa lainahakemusten käsittely ja hyväksyminen, luottotietojen tarkistus sekä asiakaspalvelu puhelimen, sähköpostin ja chatin välityksellä. Asiakaspalvelu lukeutuu pankkimme ydintoimintoihin ja saat lisäksi mahdollisuuden tehdä yhteistyötä muiden osastojemme, kuten riskienhallinta- ja markkinointitiimiemme kanssa.

Tehtävä edellyttää sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa sekä hyvää englannin kielen hallintaa. Norjan tai ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksesi.

Kokemus kuluttajille suunnatuista pankkituotteista ja pankkipalveluista sekä asiaan liittyvä koulutus katsotaan meriitiksi, mutta ne eivät ole välttämätön edellytys tehtävän hoitamiselle. Olemme kiinnostuneita kuulemaan myös sellaisista hakijoista, joiden työ- ja opiskelutausta poikkeaa edellä mainitusta ja tarjoamme tehtävään koulutusta.

Pyydämme, että lähetät ansioluettelosi ja hakemuskirjeesi englanniksi tai ruotsiksi/norjaksi kirjoitettuna.

Ota meihin yhteyttä, mikäli kiinnostuksesi heräsi!

Asiakaspalvelun tiimijohtaja
Helge Midttun – email:  asiakaspalvelu@instabank.fi