Säästötili

Onko toiveenasi kannattavampi arki?

Aloita säästäminen meillä – saat yhden markkinoiden parhaimmista koroista. Säästötilin avaaminen vie vain pari minuuttia.
 • Täytä hakulomake verkkosivuillamme

  Hakemuksen lähettäminen on nopeaa ja helppoa

 • Saat vastauksen välittömästi

  Saat sähköpostiisi vahvistuksen ja linkin sähköistä allekirjoitusta varten

 • Allekirjoitus

  Säästötilisopimus allekirjoitetaan pankkitunnuksilla. Voit aloittaa säästämisen saman tien!


Aloita säästäminen

  Miksi säästäminen Instabankissa kannattaa?

  Säästötilimme tarjoaa monia etuja.

  • Saat 0,8% koron ensimmäisestä eurosta jopa 100 000 euroon.

   Tilillä ei ole nostorajoituksia eikä määräaikaa. Säästötilin avulla saat yksinkertaisesti helpomman ja kannattavamman arjen.

  Säästötili

  Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

  Säästötili – korko 100 000 euroon asti 0,8%

  Näin säästötili toimii

  • Ei määräaikaa talletuksille

  • Ei nostorajoituksia

  • Ei maksuja nostoista tai tilisiirroista

  • Ei minimirajaa talletettavalle summalle

  • Instabank kuuluu Norjan talletussuojan piiriin ja saat talletuksillesi suojan 100 000 euroon asti.

   Säästötili – usein kysyttyä!

   Säästötilit ovat pankkitilejä, jotka on tarkoitettu säästämiseen. Säästötilille tallettamasi varat kerryttävät korkoa, joka maksetaan tilille vuosittain. Säästötilin idea on pitää säästettäväksi tarkoitetut rahat erillään jokapäiväiseen käyttöön tarkoitetuista varoista, jotka talletetaan normaalisti käyttötileille.

   Ylimääräisiä säästöjä ei kannata säilöä säästöpossuun, vaan sijoittaa tai tallettaa ne, jolloin saat tuottoa säästöillesi. Säästötili tarjoaa paremman tuoton talletuksillesi kuin tavallinen käyttötili. Säästötilin avaaminen on helppo ratkaisu säästämisen aloittamiseen eikä se vaadi paljon tietoa talousasioista, toisin kuin esimerkiksi osakesijoitukset. Instabankissa talletettavalle summalle ei ole minimirajaa emmekä veloita maksuja nostoista tai tilisiirroista. Et siis joudu maksamaan ylimääräisiä kuluja, ja voit säästää juuri niin paljon tai vähän kuin haluat.

   Tarjoamme yhden markkinoiden parhaimmista koroista. Säästötilin korko on 0,8%. Korko on kiinteä, joten tiedät tarkasti etukäteen, paljonko saat talletuksellesi tuottoa. Mitä enemmän talletat tilille rahaa, sitä enemmän keräät korkoa. Huomaathan, että saat säästötilillä oleville talletuksillesi korkoa myös aiempina vuosina kertyneille koroille.

   Mietitkö, miten voit laskea säästötilin tuotto-odotuksen tai mikä on hyvä säästötilin korko? Laskuri auttaa selvittämään koron vaikutusta tuottoon. Netissä on useita korkolaskureita, joilla voit laskea, paljonko korko kerryttää talletuksellesi tuottoa tietyssä ajassa ja miten talletettu summa vaikuttaa saamaasi tuottoon.

   Tekemilläsi talletuksilla ei ole määräaikaa eikä tilillä nostorajoituksia. Voit siis koska tahansa nostaa talletuksia pois tililtäsi. Tämä on merkittävä etu verrattuna esimerkiksi määräaikaistileihin, joille rahat talletetaan määräajaksi, jonka aikana rahoja ei voi nostaa tililtä pois.

   Säästötili on mainio vaihtoehto kaikille, jotka haluavat saada varmaa tuottoa säästöilleen ilman riskiä rahojen menettämisestä. Kun haluat olla varma, että sijoittamasi rahat ovat käytössäsi tulevaisuudessakin, on säästötili erinomainen ratkaisu. 

   Kuka tahansa voi avata säästötilin – myös työttömät sekä maksuhäiriömerkinnän omaavat henkilöt. Tarvitset ainoastaan pankkitunnukset tilin avaamista varten. Talletettavalle summalle ei ole minimirajaa, joten pääset alkuun pienilläkin säästöillä.

   Kuukausittain on hyvä laittaa säästöön vähintään 10 prosenttia tuloistasi. Jos haluat turvata taloudellisen tilanteesi esimerkiksi työttömyyden varalta, on säästössä hyvä olla summa, jolla pystyt kattamaan 6-24 kuukauden kiinteät menosi.

   Tärkeintä on kuitenkin säästämisen aloittaminen. Kun olet avannut tilin ja tehnyt sille muutaman talletuksen, löydät nopeasti sinun tuloillesi ja rahankäytöllesi sopivan tavan säästää, ja säästämisestä tulee pian rutiini. Aloita siis säästäminen heti ja avaa säästötili. Korko alkaa kerryttää varallisuuttasi huomaamattasi.

   Hinnasto

   Avausmaksu – 0 euroa
   Tilinhoitomaksu – 0 euroa
   Nostot tililtä – 0 euroa
   Lopetusmaksu – 0 euroa

   Säästötilit ovat Suomessa suosittuja. Kenties sinullakin on jo säästötili? Korko vertailu pankkien välillä paljastaa suuria eroja. Markkinoilla tällä hetkellä vallitsevasta historiallisen alhaisesta korkotasosta johtuen perinteisten pankkien tarjoamat korot ovat lähes nollan tuntumassa. Instabank sen sijaan tarjoaa 0,8% koron ensimmäisestä eurosta alkaen. Kannattaa siis tarkistaa oman pankkisi tarjoaman säästötilin korko ja siirtää talletuksesi paremmin tuottavalle tilille.

   Säästämisen aloittaminen on helppoa ja vie vain pari minuuttia. Sinun ei tarvitse kuin avata säästötili ja tallettaa sille rahaa. Täytä hakulomake sivuillamme ja saat sähköpostiisi vahvistuksen välittömästi. Vahvistuksessa on linkki sähköistä allekirjoitusta varten. Allekirjoita sopimus pankkitunnuksillasi ja aloita säästäminen heti!

   Korkotuotto on pääomatuloa, josta maksetaan veroa Suomessa. Säästötiliasiakkaan on itse ilmoitettava saatu korkotuotto veroviranomaisille maalis-huhtikuussa tulevalla veroilmoituksella. Tarkempia lisätietoja korkotulon verotuksesta löydät Verohallinnon verkkosivuilta www.vero.fi

    Laina

    Lainamme sopii sinulle, joka haluat vapauden valita.

    Hae tästä

    Säästötili

    Avaa säästötili – korko 100 000 euroon asti 0,8%. Ei määräaikaa eikä nostorajoituksia.

    Hae tästä

    Lainojen yhdistäminen

    Tarjoamme jälleenrahoitusta lainoillesi.

    Hae tästä