Hae meille töihin

Tule työskentelemään kanssamme

Instabankissa jokaisella tiimin jäsenellä on tärkeä osa pankin toiminnassa. Työpäivämme ovat tapahtumarikkaita ja nopeatahtisia – siis kaikkea muuta kuin tylsiä!

Haluamme poistaa arjen esteet
Instabankin tiimi työskentelee ahkerasti sellaisten uusien palvelujen ja tuotteiden kehittämisen parissa, joiden myötä pankkipalveluiden käyttö on helpompaa.

Instabank haluaa tarjota asiakkailleen markkinoiden parhaan asiakaspalvelukokemuksen – tämän vuoksi panostamme tinkimättömästi palvelujemme saavutettavuuteen ja mutkattomuuteen sekä myönteisen asiakaskokemuksen luomiseen.

Me emme ajattele kuin pankki, ajattelemme kuin sinä.

Viihdymme yhdessä
Palkkaamme joukkoomme myönteisesti ajattelevia ja motivoituneita työntekijöitä. Siksi asetamme arvoa myös sille, että viihdyt työpaikalla ja vapaa-ajallasi.

Insta Social Club on työpaikkamme virkistystoimikunta, joka järjestää erilaisia tapahtumia sekä toimistollamme että sen ulkopuolella.

Virkistymme muun muassa arvontojen, urheilun ja kulttuurin parissa. Vahva tiimimme on läpäissyt esimerkiksi Oslossa Holmenkollenilla käytävän Toughest-kilpailun esteradan “kevyen” team buildingin hengessä.

Henkilökohtaiset kehittymismahdollisuudet

Liity joukkoomme kehittämään pankkia, joka luo aktiivisesti uusia tulevaisuuden asiakaspalveluratkaisuja pankkialalla. Työskentelemme tiiminä, haastamme toisiamme ja opimme joka päivä paljon uutta.

Asiakaspalvelussamme on avoinna työpaikka!

Haemme suomenkielistä asiakaspalvelijaa tiimiimme.

Lähetä avoin hakemus

Lähetä meille avoin hakemus, jos olet sitä mieltä, että tarvitsemme juuri sinua!

Sovi tapaamisesta

Haluaisitko keskustella kanssamme yhteistyöstä? Lähetä viesti.