Tietoa meistä

Pankinjohtajan tervehdys

Kun teimme päätöksen uuden pankin perustamisesta, kannatimme kaikki ajatusta uudenlaisesta tulevaisuuteen katsovasta pankista, jonka organisaatio on avoin ja toimintaperiaatteet nykyaikaisia.

Meille on tärkeää, että yhteydenpitomme asiakkaisiin on välitöntä ja että pankki hakeutuu yhteistyöhön muiden toimijoiden kanssa.

Olemme vakuuttuneita siitä, että yksinkertaiseen toimintaperiaatteeseen nojaavalle ja asiakkaan näkökulman huomioivalle nettipohjaiselle pankille löytyy kysyntää. Periaatteenamme on olla pankki, joka ajattelee samoin kuin sinä.

Emme aio tarjota monimutkaisia pankkituotteita ja -palveluita, joiden sisällöstä tai hinnoista on vaikea saada selvyyttä.

Tavoitteenamme on tuoda markkinoille helppotajuisia tuotteita nykyaikaisen pankkisovelluksen välityksellä. 

Uskomme, että digitalisoituvassa maailmassa on parempi kehittyä muutamien tuotteiden erityisasiantuntijaksi useissa maissa sen sijaan, että tuntisi suuren joukon tuotteita puolivillaisesti vain yhdessä maassa.

Tämän vuoksi Instabankin lanseeraus Suomen markkinoille ensimmäisenä Norjan ulkopuolisena maana on merkittävä virstanpylväs.

Olemme vakuuttuneita siitä, että pienille erikoistuville pankeille, jotka haastavat suurempia pankkeja tarjoamalla helppotajuisia ja reiluja tuotteita löytyy kysyntää myös Suomen markkinoilta. Päästäksemme tavoitteeseemme vältämme tyypillistä pankkialan ajattelua ja sen sijaan ajattelemme kuin sinä.

Koko Instabankin tiimi työskentelee ahkerasti sellaisten uusien palvelujen ja tuotteiden kehittämisen parissa, jotka helpottavat sinun arkeasi. Olemme täällä poistaaksemme arjen esteet. Katsomme myönteisin mielin tulevaan.

Tervetuloa asiakkaaksemme.

Robert Berg
Instabankin toimitusjohtaja

Me emme ajattele kuin pankki. Ajattelemme kuin sinä.

Autamme sinua lämminhenkisesti pienten ja suurten tavoitteittesi toteuttamisessa.

Olemme uusi nettipankki, joka tarjoaa sinulle lainaa arkesi tarpeisiin sekä mahdollisuuden aiempien lainojesi uudelleenjärjestelyyn. Työskentelemme aktiivisesti sellaisten uusien palvelujen ja tuotteiden kehittämisen parissa, joiden avulla sinun on helpompi käyttää pankkipalveluita. Me emme ajattele kuin pankki. Ajattelemme kuin sinä. Tervetuloa Instabankiin.

Hieman taustajoukoista

Pankin johdossa työskentelevien Robert Bergin ja Eivind Sverdrupin lisäksi moni muukin on ollut mukana pankin alkuajoista lähtien.

Olemme ylpeitä alkuperäisistä osakkaistamme, jotka ovat mahdollistaneet tämän seikkailun – he ovat kaikki kotoisin Stavangerin seudulta. Heidän nimensä ovat Einar Hanasand, Halvard Velde, Rolf Hodne, Kjell Bjelland, Terje Sandvik ja Kristian Falnes. Katsomme myönteisin mielin tulevaan!