Tietoa meistä

Pankinjohtajan tervehdys

Kun teimme päätöksen pankin perustamisesta, kannatimme kaikki ajatusta uudenlaisesta tulevaisuuteen katsovasta pankista, jonka organisaatio on avoin ja toimintaperiaatteet nykyaikaisia.

Meille on tärkeää, että yhteydenpitomme asiakkaisiin on välitöntä ja että pankki hakeutuu yhteistyöhön muiden toimijoiden kanssa.

Olemme vakuuttuneita siitä, että yksinkertaiseen toimintaperiaatteeseen nojaavalle ja asiakasnäkökulman huomioivalle digitaaliselle pankille löytyy kysyntää. Periaatteenamme on olla pankki, jonka tuotteet ja palvelut ovat mutkattomia, joustavia ja reiluja.

Emme aio tarjota monimutkaisia pankkituotteita tai palveluita, joiden sisällöstä tai hinnoista on vaikea saada selvyyttä.

Tavoitteenamme on tuoda markkinoille helppotajuisia tuotteita ja helposti saatavilla olevia sähköisiä pankkipalveluita. 

Uskomme, että digitalisoituvassa maailmassa on parempi kehittyä muutamien tuotteiden erityisasiantuntijaksi useissa maissa sen sijaan, että tuntisi suuren joukon tuotteita puolivillaisesti vain yhdessä maassa.

Uskomme, että pienille erikoistuville pankeille, jotka haastavat suurempia pankkeja tarjoamalla helppoja, joustavia ja reiluja tuotteita on tarvetta. Päästäksemme tavoitteeseemme kuuntelemme asiakkaittemme mielipiteitä herkällä korvalla ja panostamme laadukkaaseen asiakaspalveluun.

Koko Instabankin tiimi tekee ahkerasti yhteistyötä uusien arkea helpottavien palvelujen ja tuotteiden kehittämisen parissa. Olemme täällä poistaaksemme arjen esteet. Katsomme myönteisin mielin tulevaan.

Tervetuloa Instabankiin!

Robert Berg
Instabankin toimitusjohtaja

Tyytyväisten asiakkaiden digitaalinen pankki.

Autamme sinua lämminhenkisesti pienten ja suurten tavoitteittesi toteuttamisessa

Olemme digitaalinen pankki, joka tarjoaa sinulle lainaa arkesi tarpeisiin ja mahdollisuuden aiempien lainojesi uudelleenjärjestelyyn. Työskentelemme aktiivisesti uusia palveluja ja tuotteita kehittääksemme, joiden avulla sinun on helpompi käyttää pankkipalveluita. Ajattelemme asiakaslähtöisesti ja haluamme tarjota markkinoiden parhaan asiakaskokemuksen. Tervetuloa Instabankiin!

Hieman taustajoukoista

Pankin johdossa työskentelevien Robert Bergin ja Eivind Sverdrupin lisäksi moni muukin on ollut mukana pankin alkuajoista lähtien.

Olemme ylpeitä alkuperäisistä osakkaistamme, jotka ovat mahdollistaneet tämän seikkailun – he ovat kaikki kotoisin Stavangerin seudulta. Heidän nimensä ovat Einar Hanasand, Halvard Velde, Rolf Hodne, Kjell Bjelland, Terje Sandvik ja Kristian Falnes. Katsomme myönteisin mielin tulevaan!