Yhteiskuntavastuu

“Jokaisella lapsella on oikeus turvalliseen ja väkivallattomaan lapsuuteen! Olemme sen vuoksi Instabankissa päättäneet tukea No Finish Line -tapahtumaa ja Stine Sofies Stilftelse -nimisen säätiön upeaa työtä, jonka tarkoituksena on taata lapsille turvallinen, väkivallaton ja lasten oikeuksia kunnioittava lapsuusaika”
– Instabankin toimitusjohtaja Robert Berg

Instabank huomioi yhteiskuntavastuunsa

Olemme syyskuussa 2016 tapahtuneesta Instabankin toiminnan aloittamisesta alkaen keskustelleet aktiivisesti mahdollisuuksista, joiden kautta pankkimme voi myötävaikuttaa positiiviseen yhteiskuntakehitykseen. Mielestämme kaikkien on huomioitava oma yhteiskuntavastuunsa siten, että sekä yksityiset henkilöt että yritykset ovat asiassa osallisina.

Henkilökuntamme mielipiteitä kuunneltuamme ja pankin johtoryhmässä käytyjen keskustelujen perusteella päädyimme hankkeeseen, joka keskittyy lasten hyvinvointiin.

Kesällä 2018 ilmoitimme ylpeinä toimivamme No Finish Line Oslo -tapahtuman tukijana. No Finish Line Oslo on hyväntekeväisyystapahtuma, jonka järjestäjinä toimivat Thor ja Susanne Hushovd. Tapahtumalla tuodaan esiin lasten kokemaa väkivaltaa ja lasten oikeuksiin kohdistuvia loukkauksia.

No Finish Line Oslo

Herättääksemme kiinnostusta No Finish Line Oslo 2018 -tapahtumaa kohtaan, haastoimme entisen pyöräilyn maailmanmestarin norjalaisen Thor Hushovdin kilpasille lapsia vastaan kolmipyöräisellä polkupyörällä.

Mitä No Finish Line Oslo –tapahtumassa tehtiin?

No Finish Line -tapahtumassa 20.-23. syyskuuta 2018 juostiin 800 m pituinen matka Oslon raatihuoneentorilla. Juoksurata oli avoinna ympäri vuorokauden ja osallistujat saivat juosta niin monta kierrosta kuin jaksoivat ja halusivat. No Finish Line -sponsorit lahjoittivat jokaista kierrosta kohden 10 Norjan kruunua Stine Sofies Stilftelse -säätiölle ja sen työn tueksi, jota säätiö tekee turvallisen lapsuuden ja lasten oikeuksien puolustamisen eteen. Voit lukea lisää Stine Sofies Stiftelse -säätiön työstä täällä.

No Finish Line -tapahtumalle antamamme rahallisen sponsoroinnin lisäksi ilmoitimme oman Instabank-joukkueemme mukaan tapahtumaan. Insta-tiimimme juoksi ja käveli tapahtumassa 21. syyskuuta iltapäivällä eli pankkimme kaksivuotispäivänä!

Meistä lyhyesti

Haluamme Instabankissa poistaa arjen esteitä ja tehdä pankkiasioinnista sujuvampaa.

Asiakaspalaute

Arvostamme saamaamme asiakaspalautetta, joka luo pohjan tekemällemme työlle.

Insta-blogi

Löydät Insta-blogista vinkkejä taloudelliseen arkeen ja inspiraatiota vapaa-ajalle.