Sinulle sopiva laina

Voit lainaa hakiessasi valita itsellesi sopivan kuukausierän ja suunnitella lainan takaisinmaksun oman taloustilanteesi mukaan.

Hae lainaa tästä

Kulutusluotto


Jälleenrahoitus


Luottokortti


Trustpilot-Instabank-1.svg

Katso mitä meistä sanotaan

Jokainen asiakkaamme on meille tärkeä. Pidämme asiakaspalautetta suuressa arvossa ja vastaanotamme mielellämme palautetta palveluistamme. Trustpilot on kansainvälisesti merkittävin kuluttaja-arvioiden jakamiseen tarkoitettu kyselysivusto.

Lainahakemus ei sido sinua

Pyydä tarjous sinulle sopivasta summasta ilman sitoumusvelvoitetta.

Yksinkertainen ja helppo

Kaikki palvelumme hakuprosessista alkaen ovat täysin digitaalisia.

Tarpeisiin sopiva laina

Voit lainaa hakiessasi valita sinulle sopivan kuukausierän ja laina-ajan.

Erinomainen asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään puhelimitse ja sähköpostitse.

Miksi valita Instabank

Medalje-1.svg

Laina pähkinänkuoressa

Korko, avausmaksu ja tilinhoitomaksu

Nimelliskorko: 7,99 % – 19,00 %

Avausmaksu:  0 – 90 euroa lainasummasta riippuen

Kuukausittainen tilinhoitomaksu: 5 euroa (mikäli lainasumma on yli 2 000 euroa)

Jälleenrahoitus

Saat maksettavaksesi vain yhden kuukausilaskun, kun yhdistät eri pankeissa olevat lainasi yhden Instabankin lainan alle. Muista merkitä lainahakemukselle että aiot yhdistää jo olemassaolevia lainojasi.

Kulutusluotto

Lainaturvavakuutus

Suosittelemme, että otat lainaturvavakuutuksen Instabankin lainalle – se tuo lisäturvaa arkeesi. Lainaturvavakuutus on mahdollista lisätä lainalle myös jälkikäteen. Huomaathan että lainaturvavakuutus ei ole Instabankin tarjoama vaan yhteistyökumppanimme Van Ameyde Krogius.

Lue lisää vakuutuksesta

Kriteerit lainan hakemiselle

Hyödyllistä tietoa:

Voiko lainasummaa myöhemmin korottaa?

Kun sinulla on jo olemassa oleva laina Instabankissa, voit tehdä hakemuksen lainankorotuksesta suoraan verkkopankissa.

Miksi lainalle kannattaa ottaa vakuutus?

Sairaus tai työttömyys voi osua kenen kohdalle tahansa. Näissä tilanteissa lainaturvavakuutus huolehtii lainasi takaisinmaksusta.

Lue lisää

Käytännön tietoa lainasta:

Kauanko lainahakemuksen käsittely kestää?

Käsittelemme saapuvat lainahakemukset tavallisesti 1-2 arkipäivän kuluessa. Lainahakemus tulee meille käsittelyyn kun se on allekirjoitettu. Olemme sinuun yhteydessä ensisijaisesti sähköpostitse mikäli tarvitsemme lisätietoja. Tulotietojen vahvistaminen Asiakastiedon kautta hakemusvaiheessa nopeuttaa käsittelyä.

Kuinka nopeasti laina maksetaan tililleni?

Hyväksymme maksut arkipäivisin klo 13.30. Mikäli saat luottopäätöksen tämän jälkeen, tarkoittaa se että laina lähtee maksuun vasta seuraavana arkipäivänä. Tilisiirroissa kestää 1-2 arkipäivää.

Kuinka jälleenrahoitus toimii?

Mikäli jälleenrahoitat olemassa olevia lainoja Instabankin lainalla, hoidat varsinaiset maksut itse. Instabankin laina maksetaan hakemuksella ilmoittamallesi tilille ja sinun tulee tämän jälkeen maksaa itse muut luotot pois. Voit tarkistaa loppusaldon suoraan lainantarjoajalta.

Milloin ja miten saan ensimmäisen laskun?

Saat ensimmäisen laskun seuraavan kuukauden 7. päivä. Saat samalla maksutiedot lainallesi ja ne pysyvät samana koko asiakassuhteen ajan. Voit ensimmäisen laskun maksamisen yhteydessä tilata e-laskun suoraan omaan verkkopankkiin.

Voiko lainan peruuttaa tai maksaa sovittua nopeammin takaisin?

Sinulla on 14 päivän peruutusoikeus jo myönnetylle lainalle. Ilmoita peruutuksesta kirjallisesti asiakaspalveluumme sähköpostitse ja toimitamme sinulle maksutiedot lainasumman palautusta varten.

Voit halutessasi maksaa lainaa takaisin sopimuksessa olevaa aikaa nopeammin. Voit myös koska vain maksaa lainan kerralla takaisin tai tehdä lainallesi suurempia kertamaksuja ilman lisäkuluja.

Onko sinulla kysyttävää?

Täältä löydät vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin. Mikäli et löydä vastausta kysymykseesi, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.


Usein kysyttyä