Lainaturvavakuutus

Lainaturvavakuutus tuo turvaa arkeesi

Suosittelemme, että asiakkaamme valitsevat lainaturvavakuutuksen, kun he ottavat lainan meiltä.

Vakuutus antaa sinulle paremman turvan sen varalta, että jotain odottamatonta tapahtuu. Pysyvä sairaus, työttömyys tai työkyvyttömyys voi osua kenen kohdalle tahansa. Näissä tilanteissa lainaturvavakuutus huolehtii lainasi takaisinmaksusta.

Lainaturvavakuutus kattaa

  • Kuolemantapaukset
  • Väliaikaisen ja pysyvän työkyvyttömyyden
  • Tahattoman työttömyyden
  • Yrittäjän sairaalahoidon

Katso lisätietoja lainaturvavakuutuksestamme sekä siihen liittyvistä rajoituksista ja poikkeuksista lainaturvavakuutuksen ehdoista.

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

Miten laskemme lainaturvavakuutuksesi hinnan?

Lainaturvavakuutuksen hinta tasaerälainalle on 9,15 % kuukausierästä laskettuna. Lainaturvavakuutuksen hinta lisätään laskulle kuukausierän päälle.

Lainaturvavakuutus joustavalle lainalle maksaa 0,36 % lainan jäljellä olevasta saldosta laskettuna. Lainaturvavakuutuksen hinta lisätään kuukausilaskulla veloitettavien joustoluoton korkojen ja kulujen päälle.

Hintaesimerkkejä

Tasaerälaina: Lainasumman ollessa 8 000 € ja laina-ajan ollessa 5 vuotta on kuukausittainen takaisinmaksuerä noin 189 €. Kuukausittainen vakuutusmaksu on tällöin noin 17,30 €.

Joustava laina: Jos sinulla on 6 000 € lainapääomaa käytössäsi, on lainaturvavakuutuksen kustannus noin 21,60 € seuraavana kuukautena.

Peruuttamisoikeus

Tarvitsemme lainaturvavakuutuksen irtisanomisesta kirjallisen vahvistuksen. Lainaturvavakuutus laskutetaan takautuvasti, joten laskulla oleva vakuutusmaksu koskee aina jo voimassa ollutta vakuutuskautta.

Lainojen yhdistäminen

Sinulle, joka haluat talouden hallintaasi.

Säästötili

Säästä meillä. Saat yhden markkinoiden parhaista talletuskoroista.

Verkkopankki

Näet asiakkuutesi tiedot helposti verkkopankissa.