Joustoluotto antaa lemmikin omistajalle puskurin

Lemmikkieläimet tuovat suurta iloa arjen keskelle. Eläinystävän hyvinvoinnista on kuitenkin kannettava iso vastuu. Omistajalle voi tulla odottamattomia lisäkuluja, jos lemmikki esimerkiksi sairastuu äkillisesti. Tällaisiin tilanteisiin on hyvä olla varautunut ennalta.

Varmista joustoluotolla rahoitus sujuvasti

Rakkaan lemmikin hyvinvointiin satsaa mielellään, mutta kallis eläinlääkärilasku tulee omistajalle usein yllätyksenä. Vaikka lemmikin vakuutukset olisivat kunnossa, voi äkillisistä lisäkuluista muodostua nopeasti ongelma.

Ihmisen parhaan ystävän on saatava ansaitsemansa hoito viipymättä, joten rahoitus kannattaa varmistaa hyvissä ajoin. Instabankin joustoluotto on sujuva tapa varmistaa rahoituksen saatavuus nopeasti ja turvallisesti. Lainaa voi nimittäin hyödyntää juuri silloin, kun rahoitukselle on eniten tarvetta.

Kerromme alla tarkemmin, kuinka joustoluotto toimii ja kuinka lainatyyppiä voi hyödyntää puskurina arjessa.

Näin kätevästi käytät joustoluottoa

Joustoluotto toimii periaatteessa luottokortin tavoin. Lainaa käytetään ennalta myönnetyn kokonaislainaraamin puitteissa. Koko lainasumma maksetaan aluksi käyttöösi. Sen jälkeen voit itse päättää, minkä verran lainapääomaa pidät käytössäsi kulloinkin.

Voit milloin tahansa tehdä lainalle isompia kertalyhennyksiä. Vapautat samalla lainasaldoa mahdollista myöhempää käyttöä varten. Korot ja kulut veloitetaan kuukausilaskulla käytössä olevan lainapääoman perusteella. Kuukausilasku ei sisällä varsinaista lainanlyhennyksen osuutta, vaan voit itse päättää milloin lyhennät lainaasi.

Voit tehdä joustoluotolta nostoja tavallisella tilisiirrolla verkkopankissa, jos lainaraamilla on vapaana olevaa saldoa. Pystyt siis hyödyntämään lainaraamia joustavasti ja voit suunnitella lainan takaisinmaksun omaan taloustilanteeseesi sopivaksi. Kokonaiskulujen hallinta on helppoa, sillä näet korot ja kulut yhdeltä laskulta.

Lainatyyppi joustaa ja lainaraami antaa ennakoitavuutta

Lainaraamilta tehdyistä nostoista ei peritä erillistä nostomaksua. Maksat vain juoksevat korot ja kulut, kun käytät lainaa. Koska tiedät kokonaislainaraamisi, pystyt suunnittelemaan ennakolta, kuinka käytät lainaa arjen vaihtelevissa tilanteissa.

Voit pitää joustoluottotilin avoimena, vaikka maksaisit koko lainasaldon nollaan. Laskutus alkaa uudelleen käytössä olevan lainasaldon mukaan, kun jälleen käytät joustoluottoa. Kätevää ja taloudellista, koska maksat korot ja kulut aina vain siitä lainan osasta, mikä kulloinkin on tosiasiallisesti käytössäsi.

Pyydä tarjous Instabankin joustoluotosta, jota voit käyttää oman yksilöllisen rahantarpeesi mukaisesti. Voit pyytää alustavan tarjouksen ensin sitoumuksetta ja harkita lainan ottoa rauhassa.

Lainaesimerkki: 10 000 euroa, 10 vuotta, 120 maksuerää, todellinen vuosikorko 15,39 %, nimelliskorko 13,49 %, kulut: 8 975 euroa ja yhteensä: 18 975 euroa.

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että Instabank voi tallentaa ja käsitellä henkilökohtaisia tietojasi sekä lähettää sinulle viestejä.

Tilaa Instabankin uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja hyödynnä vinkit taloudelliseen arkeen.
Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että Instabank voi tallentaa ja käsitellä henkilökohtaisia tietojasi sekä lähettää sinulle viestejä.