Enemmän irti säästämisestä

Moni suomalainen valitsee säästötilin pitkäaikaisen säästämisen vaihtoehtoja miettiessään. Suurimmat pankit antavat kuitenkin talletuksille keskimäärin vain noin puolen prosentin koron.

– Korot vaihtelevat eri pankkien välillä merkittävästi ja vain harvat pankit myöntävät talletuksille korkean koron, kertoo Instabankin toimitusjohtaja Robert Berg.

Instabank tarjoaa korkeakorkoisen säästötilin, jolle saa kilpailukykyisen koron heti ensimmäisestä eurosta alkaen. Tilille saa yhden parhaista pankkien myöntämistä talletuskoroista Suomessa.

Säästä turvallisesti ja tehokkaasti Instabankissa. Saat kilpailukykyisen koron talletuksillesi aina 100 000 euroon asti.

– Instabank kuuluu korkean koron myöntävien pankkien joukkoon ja säästät meillä automaattisesti enemmän kuin laittamalla rahasi tavalliselle tilille, toimitusjohtaja Robert Berg kertoo syistä valita Instabank.

Säästötili vai osakesijoittaminen: riskit vai varma tuotto?

Osakkeisiin sijoittamalla on mahdollista saada usean prosentin vuosituotot, mutta monet kokevat osakesijoittamisen liian riskialttiiksi.

– Korkeakorkoisen säästötilin merkittävin etu on sen riskittömyys, Instabankin toimitusjohtaja Berg sanoo.

Useiden tutkimusten mukaan aliarvioimme säästämisestä saatavan tuoton korkoa korolle -ilmiön epäintuitiivisuuden vuoksi. Siksi aliarvioimme myös sen, kuinka suuri korkeakorkoisen tilin vaikutus on kun säästää pitkäaikaisesti.

Muista, että saat Instabankin säästötilillä oleville talletuksillesi korkoa myös aiempina vuosina kertyneille koroille. Hyvän talletuskoron ansiosta voit tienata huomattaviakin summia ilman, että sinun tarvitsee erityisemmin tehdä asian eteen mitään.

Aloita korkeakorkoinen säästäminen täällä

Säästä turvallisesti Instabankiin

Instabank kuuluu Norjan talletussuojan piiriin, joka turvaa säästösi 100 000 euroon asti. Saat säästöillesi aina myös Suomen parhaimpiin kuuluvan talletuskoron. Voit siis tallettaa rahasi Instabankin säästötilille yhtä turvallisesti, mutta tuottoisammin kuin suuriin perinteisiin kivijalkapankkeihin. Saat Instabankin säästötilille myös seuraavat edut:

– Ei minimirajaa tai määräaikaa talletuksille
– Ei nostorajoituksia
– Ei tilinhoitomaksuja

Haluatko aloittaa säästämisen jo tänään? Voit avata Instabankin säästötilin sähköisesti muutamassa minuutissa.

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että Instabank voi tallentaa ja käsitellä henkilökohtaisia tietojasi sekä lähettää sinulle viestejä.

Tilaa Instabankin uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja hyödynnä vinkit taloudelliseen arkeen.
Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että Instabank voi tallentaa ja käsitellä henkilökohtaisia tietojasi sekä lähettää sinulle viestejä.