Lisää taloutesi tasapainoa arjessa

Säästä lainojen yhdistämisellä ja kokoa säästöt talteen puskuritilille!

Lainanhoitokulut ovat osa arjen talouden kokonaiskuvaa. Kuukausittain voi säästää huomattavasti, kun jälleenrahoittaa erilliset pienlainansa yhden edullisemman lainan alle. Jälleenrahoittamisen hyötyjä voi tehostaa vielä entisestään keräämällä säästyneet eurot puskurirahastoksi säästötilille. Puskuritilille säästämisen voi aloittaa matalalla kynnyksellä ja pienillä kertatalletuksilla vaikka heti.

Miksi maksaisit useista pienluotoista, kun voit yhdistää ne?

Lainanhoitokulujen kartoittaminen ja oman taloustilanteen perusteellinen tunteminen lisää arjen talouden tasapainoa ja auttaa säästämistavoitteisiin pääsemisessä. Palkasta rahan sivuun laittamisen lisäksi säästämistä voi jouduttaa esimerkiksi kuukausittaisia lainanhoitokuluja alentamalla. Useista pienluotoista ei kannata maksaa erillisiä kuluja, vaan on taloudellisempaa koota kalliit pienluotot edullisemman yhdistelmälainan alle.

Lainojen yhdistämisestä saat seuraavia etuja

• Yksi kuukausilasku
• Lainanhoitokulut vain yhdestä lainasta
• Matalammat kokokonaiskorkokulut
• Selkeämpi lainanhallinta ja talouden kokonaiskuva

Lainojen hoito voi olla työlästä silloin, jos erillisiä laskuja tulee useista pienluotoista, luottokorteista ja osamaksusopimuksista kuukausittain. Talouden tasapainoon saattamiseksi on tärkeää välttää uusien luottojen ottamista pelkästään pinolle kertyneiden laskujen maksua varten. Jokaisesta uudesta lainasta tulee uusia kuluja maksettavaksi ja tilanteesta kehittyy nopeasti velkakierre, jos lainaa otetaan harkitsemattomasti. Yhdistelmälainan ottaminen kalliiden pienluottojen jälleenrahoittamista varten on kuitenkin perusteltu päätös, joka ei lisää lainanhoitokuluja, vaan päinvastoin pienentää niitä.

Lainojen yhdistämisen ideana on siis koota erilliset pienluotot yhteen ja uudelleenrahoittaa ne yhden edullisemman koontilainan alle. Tulojen ja menojen seuranta arjen kiireiden keskellä helpottuu merkittävästi, kun erilliset lainat on koottu yhteen. Saat kaksi kärpästä samalla iskulla, kun kokoat pienluottosi yhdelle laskulle ja keräät säästyneet rahat talteen puskuritilille! Lainojen yhdistäminen ja puskuritilin perustaminen ovat toteuttamisen arvoisia ideoita, joita ei kannata lykätä pitkälle tulevaisuuteen.

Puskuritiliksi kannattaa valita hyvän korkotuoton antava turvallinen säästötili, jolta rahat voi tarvittaessa nostaa käyttöön joustavasti. Lainanhoitokuluissa säästetyt eurot voi silloin pitää tallessa puskuritilillä tai niitä voi hyödyntää esimerkiksi ylimääräisten lainanlyhennysten tekoon yhdistelmälainalle. Mitä nopeammin maksat lainasi takaisin, sitä edullisemmaksi laina sinulle kokonaisuudessaan tulee.

Saat meillä Instabankissa kilpailukykyisen talletuskorkon säästöillesi. Lue lisää täällä!

Yhdistelmälaina tuo säästöjä ja selkeyttää lainanhoitoa

Jälleenrahoittamalla voit saada huomattavasti edullisemman lainasopimuksen, jolloin säästöä voi parhaimmillaan kertyä jopa useita satoja euroja kuukaudessa. Kuitenkin jo pienempikin säästö edesauttaa puskuritilin kerryttämisessä. Esimerkiksi viiden erillisen pienluoton 5 euron kuukausittaisista tilinhoitomaksuista kertyy jo yksistään vuodessa 300 euroa. Kun tuohon summaan yhdistää koroista ja muista kuluista saadut säästöt, nousee kokonaissäästö vuositasolla jo huomattaviin summiin.

Lainojen yhdistäminen yksinkertaisesti selkeyttää arjen kokonaisrahatilannetta ja on askel entistä kannattavampaan arkeen. Maksettavana oleva kokonaisvelka myös lyhenee nopeammin, kun maksettavaksi tulee jälleenrahoittamisen ansiosta yksi laina usean sijaan. Säästämisprojektin alkajaisiksi onkin sen vuoksi järkevää käydä läpi sekä omat arjen kulutustapansa että tarkat lainamäärät ja lainanhoitokulut. Kun tiedät mitä tällä hetkellä maksat lainoistasi, voit helpommin arvioida kuinka paljon säästöä voit tarkalleen saada lainat yhdistämällä. Mahdollisuutta ei kannata jättää käyttämättä, sillä on aivan turhaa maksaa ylimääräisiä lainakuluja silloin, kun lainanhoitoon on olemassa helpompi ja edullisempi vaihtoehto.

Instabankin lainatuotteet ovat joustavia ja mahdollistavat nopeamman takaisinmaksun ilman lisäkuluja. Yhdistelmälainan tarkoituksena on lisätä arjen talouden tasapainoa, joten kokonaisvelan määrä kannattaa mitoittaa oman maksukykynsä ja todellisen lainantarpeensa mukaisesti. Instabank myöntää lainoja jälleenrahoitustarkoitukseen jopa 50 000 euroon asti. Olemme vastuullinen lainanmyöntäjä ja varmistamme, että lainasumma ja maksusuunnitelma sopivat asiakkaan rahoitustarpeeseen ja taloustilanteeseen. Instabankin yhdistelmälainalle ei tarvita vakuuksia, joten lainanhaku on helppoa ja joustavaa.

Pyydä tarjous Instabankin yhdistelmälainasta, jotta näet kuinka paljon voit säästää!

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että Instabank voi tallentaa ja käsitellä henkilökohtaisia tietojasi sekä lähettää sinulle viestejä.

Tilaa Instabankin uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja hyödynnä vinkit taloudelliseen arkeen.
Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että Instabank voi tallentaa ja käsitellä henkilökohtaisia tietojasi sekä lähettää sinulle viestejä.