Tämän vuoksi lainojen yhdistäminen kannattaa

Lainojen yhdistämisen eli jälleenrahoittamisen avulla saat lainallesi suotuisammat ehdot ja paremman kokonaiskuvan taloustilanteestasi. Voit jälleenrahoittaa aiempia pienlainojasi ja korttiluottojasi kokoamalla ne yhden kuluttajalainan alle.

Lainojen yhdistäminen kannattaa lähes aina. Mikäli sinulla on useita samanaikaisia pienlainoja eri lainanantajilta, joudut maksamaan niistä kaikista erikseen kulut ja korot.

– Kun jälleenrahoitat pienlainasi ja keräät ne yhden lainan alle, saat lainallesi useimmiten matalamman koron ja vältyt maksamasta useista lainoista erillisiä tilinhoitomaksuja. Tällä tavoin voit säästää paljon rahaa, kertoo Instabankin toimitusjohtaja Robert Berg.

Lainojen yhdistämisen merkittävimmät edut

  • Saat useimmiten matalamman koron
  • Lainakulusi pienenevät kun yksittäisiä lainoja on vähemmän
  • Taloutesi hallinta helpottuu, koska laskuja on vain yksi

Pyydä lainatarjous tästä – se ei vielä sido sinua mihinkään

Saat taloudestasi paremman kokonaiskuvan ja säästät rahaa

Lainojen yhdistämisen avulla saat samanaikaisesti merkittäviä säästöjä ja paremman kokonaiskuvan taloudestasi. Voit yhdistää esimerkiksi huonekalujen hankintaa tai lomamatkoja varten ottamasi luottokorttiluotot ja pienlainat yhden lainan alle.

Sen jälkeen kun olet yhdistänyt lainasi, on sinulla jäljellä ainoastaan yksi suurempi laina. Taloudenhoitosi helpottuu kun sinulla on maksettavana ja muistettavana vain yksi lasku yhdistetyistä lainoistasi.

Kuinka tavallinen kuluttajalaina eroaa lainojen yhdistämiseen myönnetystä lainasta?

Asiakas voi hakea kuluttajalainaa aiempien pienlainojensa jälleenrahoitukseen. Merkittävin ero tavallisen kuluttajalainan ja jälleenrahoitukseen haettavan lainan välillä liittyy lainahakemuksen arviointiin pankin taholta. Jos lainalla halutaan maksaa pois muita kalliimpia lainoja, voidaan tämä monissa tapauksissa arvioida lainanhakijan ja lainahakemuksen osalta myönteisenä tekijänä.

– Olemme huomanneet, että lainojen jälleenrahoittaminen on suosittua asiakkaidemme keskuudessa. Näen tämän myönteisenä asiana ja useimmissa tapauksissa hyvänä ratkaisuna, sillä sen avulla asiakas voi saada taloustilanteestaan paremman yleiskuvan. Kyseessä on ratkaisu, joka helpottaa arkea ja tekee siitä kannattavampaa, toteaa Roberg Berg.

Instabank tarjoaa lainojen yhdistämistä tavalla, joka sopii henkilökohtaiseen taloustilanteeseesi  – hae täällä

Lainaesimerkki: 10 000 euroa, 10 vuotta, 120 maksuerää, todellinen vuosikorko 15,39 %, nimelliskorko 13,49 %, kulut: 8 975 euroa ja yhteensä: 18 975 euroa.

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että Instabank voi tallentaa ja käsitellä henkilökohtaisia tietojasi sekä lähettää sinulle viestejä.

Tilaa Instabankin uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja hyödynnä vinkit taloudelliseen arkeen.
Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että Instabank voi tallentaa ja käsitellä henkilökohtaisia tietojasi sekä lähettää sinulle viestejä.