Rahaa remonttiin? Käytä joustolainaa juuri sen verran kuin tarvitset

Haluatko remontoida vanhan kylpyhuoneesi uuteen uskoon? Olisiko aika pystyttää lisärakennus mökille? Opi, miten voit rahoittaa projektisi ja kuinka voit välttää remonttibudjetin ylittymisen puskurirahaston avulla.

Remontointi on pohjoismaissa suuressa suosiossa ja remonttia jatketaan monesti vielä suunnitellun projektin valmistumisen jälkeenkin. Olohuoneremontti voi johtaa eteisen lattioiden uusimiseen, ja ennen kuin huomataankaan, myös makuuhuone ja keittiö ovat remontissa.

Toden totta, remonttihommilla on taipumus paisua suuremmiksi kuin alun perin on arvioitu. Siksi budjetissa kannattaa olla kasvunvaraa puskurirahaston muodossa.

Joustava laina puskurina

Instabankin joustoluotossa sinulle perustetaan lainatili, jonka lainaraamin puitteissa voit nostaa rahaa käyttöösi juuri sen verran kuin tarvitset, juuri silloin kun tarvitset.

Joustavassa lainassa kulut ja korot veloitetaan aina käytössä olevan lainapääoman perusteella. Maksat siis vain käytössäsi olevasta lainan osuudesta. Joustavassa lainassa jo kertaalleen takaisinmaksettua lainapääomaa voi myös halutessaan nostaa uudelleen käyttöönsä, joten voit hyödyntää lainaraamia esimerkiksi remontoinnin yhteydessä.

Joustavan takaisinmaksun ansiosta voit tiukassa taloustilanteessa maksaa lainastasi pelkästään laskutettavan osuuden eli lainapääoman mukaiset kulut ja korot. Vastaavasti paremmassa taloustilanteessa voit maksaa enemmän lainaa pois kerralla joustavasti.

Tarvitsetko joustoluottoa remonttiin? Hae tästä

Budjetti ylittyy usein

Se, että remonttiprojekteihin kuluu ajateltua enemmän rahaa, johtuu usein asianmukaisten suunnitelmien puuttumisesta.

On varsin tavallista, että remontoijat ylittävät budjettinsa. Tämä johtuu usein remontin keskellä muuttuvista suunnitelmista ja kalliimpiin vaihtoehtoihin päätymisestä.

Rakennustavaraliikkeistä on mahdollista pyytää apua remontointitarpeiden määrittämiseen jo ennen projektin aloittamista. Osa remontoijista tietää ennalta, mitä tuotteita he haluavat olohuoneeseensa tai kylpyhuoneeseensa, mutta huolellisella suunnittelulla voidaan varmistaa, että tuotteet varmasti sopivat.

Neuvot tulevat valtavan valikoiman vuoksi usein tarpeeseen. Monet päätyvät lopulta valitsemaan laatutuotteen alhaisen hinnan sijaan.

Kylpyhuone ja keittiö ovat esimerkkejä tiloista, joiden remontointibudjettia usein kasvatetaan. Kestävät ratkaisut ovat ihmisten suosiossa.

Vinkkejä budjetissa pysymiseen

Ennen kuin ryhdyt remontoimaan, on tärkeää laatia kunnollinen suunnitelma. Millaista lopputulosta tavoittelet? Kuinka kauan aiot käyttää remontointiin? Millainen on budjettisi?

Remontointisuunnitelma kannattaa laatia yhdessä asiantuntijan kanssa. Keskustelemalla asiantuntijan kanssa jo projektin aikaisessa vaiheessa voi säästää paljon aikaa ja rahaa. Saat näin apua tuotevaihtoehtojen suhteen ja voit laatia listan kaikesta mitä tarvitset.

Budjetin tekeminen on helpompaa kun tarpeet ovat selvillä. Jos budjetissasi on lisäksi puskuri, eivät mahdolliset yllättävät menot keikuta venettä.

Voit käyttää Instabankin joustoluoton juuri niin kuin haluat. Voit myös nostaa takaisin käyttöösi jo kertaalleen takaisin maksamaasi lainapääomaa, jos esimerkiksi saat odotettua suuremman laskun tai tarvitset rahaa lisämateriaalien ostoon.

Rahoita remonttisi fiksusti

Remontin voi rahoittaa monella tavalla, mutta jotkin tavat ovat fiksumpia. Joustavassa lainassa voit hyödyntää käyttöösi annettua lainaraamia helposti nettipankin kautta. Joustava laina maksetaan myönnettäessä suoraan ilmoittamallesi pankkitilille, mutta voit myöhemmin nostaa takaisinmaksamaasi lainapääomaa uudelleen käyttöösi nettipankin kautta. Joustava laina toimii luottokortin tavoin sinulle myönnetyn lainaraamin puitteissa.

Instabankin joustoluottoa voi saada 500 – 50 000 euroa 7,99 % -19,99 %:n nimelliskorolla.

Haluatko rahoittaa remonttisi turvallisesti ja helposti? Hae joustoluottoa tästä

Lainaesimerkki: 10 000 euroa, 10 vuotta, 120 maksuerää, todellinen vuosikorko 15,39 %, nimelliskorko 13,49 %, kulut: 8 975 euroa ja yhteensä: 18 975 euroa.

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että Instabank voi tallentaa ja käsitellä henkilökohtaisia tietojasi sekä lähettää sinulle viestejä.

Tilaa Instabankin uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja hyödynnä vinkit taloudelliseen arkeen.
Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt, että Instabank voi tallentaa ja käsitellä henkilökohtaisia tietojasi sekä lähettää sinulle viestejä.